Proxim@Ar
Nowy
Powodzenia życzę temu sprzedającemu. Topowa, szeroka opona? 225/40?
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Też chciałem kupić wstępnie felgi od julki ale ostatecznie zrezygnowałem z rozwiercania i kupiłem zalecane do 159.Suma sumarum nie podchodzą plug and play więc szukam z Brery, tak ?![]()
Też chciałem kupić wstępnie felgi od julki ale ostatecznie zrezygnowałem z rozwiercania i kupiłem zalecane do 159.
Masz wieksze pole manewru ze względu na mniejsze przednie zaciski.
[MENTION=42338]duke75[/MENTION]
Jeszcze jedno : BridgeStone Potenza RE050A 225/40 R18 92W to opony których nie powinieneś zakładać do 159. Nawet myśleć nie powinieneś o nich. 92W to 6 klas indeksu nośności niżej niż zalecane 98W.
Jeśli będziesz kupować opony i masz niezły budżet to bierz Hankook'i K120 (~2300 z przesyłką) lub polecane zawsze i wszędzie Dunlopy SportMaxx RT. Jak donoszą forumowicze - Dunlop'ki zużywają się ekstra szybko, ale dobre opony tak mają - są miękkie.
I do Mito pasująPowodzenia życzę temu sprzedającemu. Topowa, szeroka opona? 225/40?
W 159 Ti są mniejsze zaciski niż w Julce?
Duża felga z takim rantem moim zdaniem będzie dobrze wyglądać. Niekoniecznie musi być polerowany
- - - Updated - - -
Tak wygląda 9,5 cala w 159. Zdjęcia nie oddają tego efektu, na filmiku jest trochę lepiej
Proxim będę szczery - tył OK . Ale przód przy tej oponie i takiej wysokości auta -Nędza . Naciąg jest już widoczny a duża luka nad kołem . Musiałbyś albo coś wyższego zapodać ( opony ) albo szersze żeby naciąg zniwelować bo to akurat to dobrze nie wygląda . Na tyle masz bardziej wysunięte koło to jest OK . Chyba ,że na przodzie dołożysz dystans jakiś .Duża felga z takim rantem moim zdaniem będzie dobrze wyglądać. Niekoniecznie musi być polerowany
[/video]Tak wygląda 9,5 cala w 159. Zdjęcia nie oddają tego efektu, na filmiku jest trochę lepiej