U mnie w lufcie też koło wystawało a po opuszczeniu było jeszcze luzu więc może być tylko lepiej
![]()
Dzięki [MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] ! Przyznam, ze z takim pakietem dziewiątka wyglada swietnie.
Widać, że długo już tak stoi, bo z tyłu tarcze już rude
Pozdrawiam.
- Rafał
Koledzy i koleżanki potrzebuje małej pomocy. Chodzi mi o dokładne dane odnośnie felgi aluminiowej do AR 159. Troszkę dużo stron ma ten temat i przeczytanie go zajęło by mi troszkę dużo czasu, więc liczę na waszą pomoc. Rozstaw śrób to znam bo to 5.110 ale ciężko jety mi znaleźć otwór centralny i ET. Ktoś coś :-) z góry dzięki![]()
17 w gore et41, 16 et 34(o ile mnie pamiec nie myli). otwor centrujacy 65mm.
Ciebie ponizsze raczej nie dotyczy (chyba ze masz Ti albo zmieniales),ale dodam dla pelniejszej odpowiedzi dla innych: przy duzym brembo(2.4,3.2,tbi i wszystkie Ti) ksztalt ramion tez ma znaczenie, wiele nieoryginalnych felg nie pasuje, czasem mozna cos wykombinowac w razie czego (dystanse)
Po jednym sezonie mam znowu dwie moje Torry 18 cali do prostowania. A więc zaś kasa.
Opony na nich to 225/40, które mają jeden sezon. Teraz nie wiem czy zamienić na fabryczne 17, czy się przemęczyć i zużyć opony a potem kupić rozmiar jak należy 235/45, żeby mi się to opłacało.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.