Potrzebuje wymienić z tyłu lewy i prawy czujnik , znalazłem po 40 zł zamienniki czeskie niby , warto czy muszą być oryginały ? Dzięki za info
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Potrzebuje wymienić z tyłu lewy i prawy czujnik , znalazłem po 40 zł zamienniki czeskie niby , warto czy muszą być oryginały ? Dzięki za info
Jestem świeżo bo montażu czujników, opowiem że nie spodziewałem się że tak łatwo pójdzie. Kupiłem cały zestaw do montażu, ściągnąłem zderzak a tam nawet miejsca w których należy wywiercić otwory xd Czujniki wyglądają jak oryginalne i działają perfekcyjnie, bez obaw można im zaufać.
P.S mam na sprzedaż dwa komplety takich czujników. Srebrny i czarny![]()
Montowales przednie oryginalne ?
Nie, tylne. Ale myślę że te co montowałem bez problemu podejdą i na przód![]()
No ja myślę nad odłożeniu przednich oryginalnych tylko muszę znaleźć przednią wiązkę
http://allegro.pl/show_item.php?item=6790002365 dokładnie ten
A u mnie kilka dni temu dwa zewnętrzne czujniki same się naprawiłypo prostu zaczęły działać , a już miałem zamawiać nowe , i błąd też znikną
![]()
któraś wtyczka Ci nawala. u mnie w poprzedniej 159 tak miałem okresowo z jednym z czujników, w końcu dobrałem się do wtyczki przy czujniku, popryskalem kontakt sprayem, parę razy wtyknąłem wtyk, i od kilku lat spokój
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jak będzie się powtarzała usterka , to też tak będę musiał zrobić jak mówisz