Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kup używkę z twojego rocznikaDzwoniłem dziś do Pilkintona szybką przednia 300zl ale bez loga.. Czy to jakoś podważa orginalnosc szyby?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dzwoniłem dziś do Pilkintona szybką przednia 300zl ale bez loga.. Czy to jakoś podważa orginalnosc szyby?
Dzwoniłem dziś do Pilkintona szybką przednia 300zl ale bez loga.. Czy to jakoś podważa orginalnosc szyby?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jak producent auta nie bedzie chciał zamiennnika z logo to i w salonie nie dostanie szyby na 2 montaz z logiemJeżeli chcesz z logo Alf Romeo to tylko w salonie.
.
Hej, mam pytanie dotyczące wymiany szyby, wymiana będzie z wykorzystaniem ubezpieczenia szyb w ergo hesti. Uszkodzenie polega na 2 mm odprysku, tak jakby od kamienia, 10 cm od słupka mniej więcej bliżej dołu szyby od strony kierowcy. Szyba została zakwalifikowana do wymiany, ponieważ "uszkodzenie jest w polu widzenia kierowcy". W warsztacie powiedzieli że ubezpieczyciel pozwala tylko na wykorzystanie szyby z marki fuyao.
Spotkał się ktoś z takimi szybami i może się wypowiedzieć czego można się po nich spodziewać
Się odwołaj a jak nie będą chcieli to do sądu składaj wniosek zobaczysz jak zmieni się retoryka.Hej, mam pytanie dotyczące wymiany szyby, wymiana będzie z wykorzystaniem ubezpieczenia szyb w ergo hesti. Uszkodzenie polega na 2 mm odprysku, tak jakby od kamienia, 10 cm od słupka mniej więcej bliżej dołu szyby od strony kierowcy. Szyba została zakwalifikowana do wymiany, ponieważ "uszkodzenie jest w polu widzenia kierowcy". W warsztacie powiedzieli że ubezpieczyciel pozwala tylko na wykorzystanie szyby z marki fuyao.
Spotkał się ktoś z takimi szybami i może się wypowiedzieć czego można się po nich spodziewać