• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Niedzialajace spryskiwanie reflektorow tylko z prawej strony

• Autor wątku Autor wątku woj55
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

woj55

Guest
Witam :)
Mam maly problem niedziala mi spryskiwanie tylko z prawej strony na reflektory czy ma ktos schemat spryskiwaczy lub wie jak sa podlaczone wezyki zaznaczam ze jak zalacze spryskiwanie to nigdzie nie widac wycieku plynu spryskiwacza pod samochodem ani w okolicach przodu
Jesli macie jakies sugestie co do usuniecia tego klopotu prosze o sugesie
Pozdrawiam

Obie strony spryskiwaczy obsługiwane są przez jedna pompkę, z której wychodzi pojedynczy przewód, który następnie trójnikiem rozdziela się na dwa oddzielne dla każdej strony auta.

Miałem taki problem i zakończył się na wymianie trójnika (na szczęście), ale dyszy absolutnie nie można wykluczyć. Układ jest prosty dojdziesz do rozwiązania metodą prób i błędów.

witam ja mialem problem ze spryskiwaczem szyb z jednej strony podnioslem maske zdjalem zaslepke, zalozylem gumowy wezyk bo sie poluzowal i wysliznal no i dziala:)
pozdrawiam fanow

Też miałem taki problem i również winny okazał się trójnik.

Nie pod maską tylko pod zderzakiem z lewej strony

Amortyzatory
Powrót