[159] Jakie żarówki H7?

Też używam tych Philipsów i sobie chwalę :) Jak jutro nie będzie mgły i przy okazji nie zapomnę to cyknę fotki i postaram się wrzucić.

Ja niestety nie mam zdjęć. Zresztą zdjęcia nie oddadzą jakości produkowanego przez nie światła. Mam porównanie do wielu żarówek i te wg mnie nie mają konkurencji.

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka

Panowie, czy w drogowych i mijania mamy te same H7?

Ja niestety nie mam zdjęć. Zresztą zdjęcia nie oddadzą jakości produkowanego przez nie światła. Mam porównanie do wielu żarówek i te wg mnie nie mają konkurencji.

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka

spokojnie, usunę, i dzięki za merytoryczną odpowiedź, dużo wniosła.

Dzięki!, moderator chyba już usunął ten temat, niemniej raz jeszcze dzięki. Nie mam auta pod ręką żeby zerknąć a chciałem zamówić żarówki możliwie szybko.

A o instrukcji obsługi słyszałeś? Szybciej byś znalazł instrukcję niż na forum odpowiedź........

no popatrz.., zazwyczaj instrukcję mam zawsze ze sobą, dziś pech chciał że zapomniałem jej zgarnąć z nocnego stolika;)

Gdyby to był 1952 to bym uwierzył. Ale wynaleźli już internet. Nie musisz jechać na koniu do ASO po instrukcję w wersji pergaminowej.

Marku ale o Ci chodzi? Mam bana na korzystanie z forum, i pomocy innych forumowiczów? Teraz tylko pergamin?:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Przecież argument juz Ci inny forumowicz przedstawił. Po co dalej głupio pytasz? :)

Przestańcie się kłócić panowie :-)
Dobrze że kocur zapytał o te żarówki bo ja zawsze myślałem że mam h1 a mam zwykle lampy tylko z soczewka na drogowe (każda 159 chyba ma soczewka ,nie wiem nie znam się) A teraz przynajmniej wiem że mam 2x h7 :-D

Jesteś pewny że masz soczewkę na drogowych a nie na mijania?

Dzięki Kowal za pomoc, zamiast jałowej gadki też wolę merytorycznie i do rzeczy:) Ice Man, soczewka jest na światłach mijania, drogowe są tymi najbliżej grilla i tam mamy zwykłe lusterko z osłoną samej żarówki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

macie racje :D myślałem dobrze,napisałem źle. Oczywiście soczewkę mam na światłach mijania :D

Zdjęcia jak świeci Led
149.jpg
A jak moje osramy White Blue 5300K czy jakoś tak
150.jpg

Amortyzatory
Powrót