Pucek-159
Nowy
Ja też mam Progression i mam strzałkową navi między zegarami, ale błędu żarówek to mi nie pokazuje...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja też mam Progression i mam strzałkową navi między zegarami, ale błędu żarówek to mi nie pokazuje...
Misiu ja to wiem. Nie wiem tylko jakim cudem IamIceman ma ten komunikat u siebie.Bo mijania nie sa podłączone do Can,niezależnie od rocznika i wyposażenia.
Tak wygląda po odlaczeniu zasilania. Jak przepali się jedna żarówka jest tak samo tylko dodatkowo piszę i zaznacza która.
To Ci nie dodaje wiarygodności. Pokazałeś komunikat, który każdy widział. Piszesz, że wyświetla Ci się taki, którego nikt nie widział, ale już "nie chce Ci się kombinować, żeby go pokazać".
Ale ten oszukiwacz masz przecież za wtyczką więc jak ją odepniesz to odepniesz też emulator.To że hid jest z oszukiwaczem. Jak go odlacze nic nie da pewnie.