ASO twierdzi, że drążek jest integralną i nierozbieralną częścią całej przekładni, ale użytkownicy 159 dowiedli, że to nieprawda![]()
Nie jest. Co wiecej wyminiali mi drazki wlasnie w ASO.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ASO twierdzi, że drążek jest integralną i nierozbieralną częścią całej przekładni, ale użytkownicy 159 dowiedli, że to nieprawda![]()
I czy mozna tak jezdzic czy natychmiast wymieniac,tzn auto na codzien potrzebne a czas oczekiwania jakis tam bedzie.
Kup płyn do wspomagania na dolewkę i kontroluj stan. Jeśli dolewasz pół litra na 10 km to raczej nie pojeździsz z tym. Musisz po prostu uniknąć pracy pompy na sucho. W moim przypadku dolewałem litr płynu w ciągu 20 km, więc pospieszyłem się do warsztatu i wymieniłem przekładnie na używaną. Załatwiał mi to warsztat, który wziął przekładnie od swojego stałego dostawcy. Na razie przejechaniu 25 kkm jest ok. Koszt całkowity naprawy 1100 zł.