Intruz
Nowy
dlaczego?. Z drugiej strony 16'' to kilka cm bliżej zmarźniętego śniegu...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dlaczego?. Z drugiej strony 16'' to kilka cm bliżej zmarźniętego śniegu...
bo to jest różnica w cm tylko w mm...no jak dlaczego, przecież podawane były wymiary i jasno widać dlaczego.
Ja kupiłem zimówki dokładnie w tym rozmiarze co masz letnie ale jak się będą sprawowały to dam znać dopiero po zimie. Nie wyobrażam sobie 159 na 16. I niech mi nikt nie wmawia, że nie będzie się dało jeździć bo jeżdżą i na 17 i na 18 i na 19 i większych.
Ja latałem na Alpinkach właśnie w tym rozmiarze.. i nie ma żadnych problemów.. i pewnie większość 2,4 i 3,2 lata zimą na takich rozmiarach gdzie mniejsza felga jak 17" nie da się zamontować..czy ktoś już przejeździł zimę na 17'' 225/50? bo takie opinie będa najcenniejsze.
ale to jest rozmiar niezgodny z wytycznymi alfy.
niezgodne z wytycznymi jest też wymienianie samodzielnie bądź poza ASO oleju i innych pierdól a mimo wszystko to robimyale to jest rozmiar niezgodny z wytycznymi alfy.
Ważne by był zgodny z homologacją, gdyż według plotek, ubezpieczyciel może łatwo odmówić wypłaty odszkodowania AC.ale to jest rozmiar niezgodny z wytycznymi alfy.