Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dane te są dostępne po zarejestrowaniu i opłaceniu abonamentu nastronie
https://www.technicalinformation.fiat.com/ecomm-web/web/
Który z katalogów zawiera te informacje? Nie mogę się dogrzebać, a rodzajów abonamentów mnóstwo... Poza tym ceny raczej pod komercyjne wykorzystanie :/
Instrukcje - Tempari - Czesci
zamienne
Kod: 0000071744353
Czas trwania: 1 godzina
Cena
€: 5,00
Cena nie zawiera podatku
KOD AKCJI5233RODZAJ AKCJIWYMIANA WADLIWYCH CZĘŚCIMARKAAlfaMODELALFA 159OKRES PRODUKCJISIERPIEŃ 2005 – SIERPIEŃ 2007ZAKRES NADWOZIZAR93900007001184 -- ZAR93900007131639DOTYCZY CZĘŚCIFILTR PRZECIWCZĄSTECZKOWY (PDF)PROBLEMZATKANIE FILTRA I ZAPALENIE SIĘLAMPKI SYGNALIZACYJNEJ NA DESCEROZDZIELCZEJPRZEWIDZIANA INTERWENCJAKONTROLA I EWENTUALNA WYMIANAWTRYSKIWACZY ORAZ KOLEKTORASSĄCEGO, AKTUALIZACJAOPROGRAMOWANIA CENTRALKISTEROWANIA SILNIKIEM
mój zalicza sie w tym przedziale, czy moge jechac do ASO i mi podadzą czy to było robione? Jesli nie to bez szemrania wymienia za friko?Mój egzemplarz zalicza się do tej akcji, jak sprawdziłem w ASO historię to miał wymieniany jeszcze za pierwszego właściciela, może Panowie warto dopytać o historię (wydruk z ich bazy)