Ilość argumentów aż się wylewa z twojego postaSprawdzony i tyle.
Popierami na tym zakończę .
Wskaż, w którym miejscu ;]Bzdury Ty piszesz i ziejesz mieszanką pseudo wiedzy.
Twoje niedoczekanieNie pisz do mnie i tyle.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ilość argumentów aż się wylewa z twojego postaSprawdzony i tyle.
Popierami na tym zakończę .
Wskaż, w którym miejscu ;]Bzdury Ty piszesz i ziejesz mieszanką pseudo wiedzy.
Twoje niedoczekanieNie pisz do mnie i tyle.
100% racji .Bzdury. Większość opisanych przypadków to auta blisko 10letnie gdzie dopiero po pojawieniu się problemów ze wspomaganiem ludzie po raz pierwszy wymieniają płyn wspomagania. Jakiegokolwiek soku z gumijagód byś nie zalał po 10 latach będzie sprawiał problemy. Sama konstrukcja układu tu też nie pomaga. Zbiorniczek dość nisko umieszczony w porównaniu do poziomu węży w dodatku sam zbiorniczek sprawiający problemy w niektórych wersjach silnikowych. Rozszczepiające się i parciejące węże to pewnie też wina jak to dziecinnie piszesz "srutelli"...
Pochwal się ile setek tysięcy kilometrów zrobiłeś na Mobilu ????Sprawdzony i tyle.
.
PS. Gdyby w główkę wpadło nadal pisać, to pamiętaj o stalkingu. Jest na to piękny art. w K.K. Ponadto głoszę do admina o takim postępowaniu.
Na wielu postach piszesz bzdury, wszystkiego i każdego czepiasz się o wszechwiedzący, i prawie wszyscy na forum to wiedzą. Jesteś niespełnionym facecikiem, mającym uraz i kompleksy.
Mimo wszystko pozdrawiam, życzę szerokości i więcej nie piszę, bo szkoda mi czasu.
PS. Gdyby w główkę wpadło nadal pisać, to pamiętaj o stalkingu. Jest na to piękny art. w K.K. Ponadto głoszę do admina o takim postępowaniu.
Ogłoszenia o sprzedaży kląkrów z demobilu, to na innym dziale.
- - - Updated - - -
Na Mobilu BMW 320 d- 200 tys., Seat - 180 tys.
Co ty masz taką awersję do Tutel???Że Ty lejesz Mobila to już jest naj na świecie???Nie jest nic lepszy od Hipolu![]()
Ogłoszenia o sprzedaży kląkrów z demobilu, to na innym dziale.
- - - Updated - - -
.