Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A czy może być nieszczelność np.rura która nie wchodzi do "przepustnicy" dolna śruba nie trzyma i stąd ten dymek i łapie wtedy lewe powietrze ?
Po pierwsze to tak nigdy nie jeździj żadnym samochodem chyba ze chcesz znacznie przyspieszyć sobie różne kosztowne naprawy. 1500obr na 6 to można się toczyć bez gazu z górki jak chcesz ekodriving uprawiać, ale nie wciskanie gazu do dechy.Cześć wszystkim.
Niedawno stałem się posiadaczem Alfy 159 1.9 JTDm 16V z rocznika 2006.
Auto po chipie, EGR, DPF i klapy wirowe wywalone (takie już kupiłem).
Niestety samochód szarpie na 5. i 6. biegu w okolicy 1500 obr. przy mocnym wciśnięciu gazu.
Odpiąłem przepływomierz, trochę pojeździłem - bez zmian. Podpiąłem z powrotem - tak samo.
Mam wrażenie, że szarpie coraz mocniej, do tego na 4. biegu delikatnie też to czuć.
Co może być tego przyczyną? Co warto sprawdzić?
. Hmm może elektronika 3 wtrysku?...czyli przeczyszcze lub wymiana ...najpierw podłącz pod kompa zrób logi a będziesz wiedział co I jak. ..
Napisane na Commodore C64..![]()
udało się rozwiązać problem?Apb z jakiego rejonu polski jesteś, ...jak warszawa postaram się udzielić pomocy. Z podłączeniem pod komp i sprawdzenie co i jak....
Napisane na Commodore C64..![]()