O dokładniej? Z której strony? Coś trzeba rozebrać czy jest widoczny odrazu po otworzeniu maski?
O dokładniej? Z której strony? Coś trzeba rozebrać czy jest widoczny odrazu po otworzeniu maski?
f35 pewnie bedzie w kabinie przy kierownicy, t20 zapewne w komorze silnika w skrzynce a wtyk od wiazki bagaznika zaraz jak wchodzi z klapy do nadwozia, nie pamietam ale pewnie trzeba szarpnac zeby ze 2 kolki wyszly i odchylic tapicerke w bagazniku
Sorry nie sprecyzowałem. Chodziło mi gdzie znajduję się czujnik o którym napisał KARMAL.
sciagnij sobie elearna i popatrz sam. inna sprawa ze moze w innym miejscu w instalacji elektrycznej latwiej byloby zmierzyc (dostep) znow klania sie elearn schematy i lokalizacje wtyczek
Chyba tak. Jak wykręcisz akumulator oraz podstawkę, to będziesz miał idealny dostęp do czujnika cofania.
Przy okazji - jak już będziesz miał zdjętą podstawkę akumulatora, przeprowadź regulację linek lewarka (bardzo prosta operacja - a znając życie, nikt wcześniej tego u Ciebie nie robił. Procedura jest banalna i opisana na forum).
Co do czujnika to jest on taki sam do wszystkich wersji w 159?
A ten link Ci nie działa? Przecież wkleiłem link do konkretnej części: 71740080 WYŁĄCZNIK
Jak klikniesz na link, to otwiera się nowe okno -> strona EPER z komunikatem -> dajesz OK wracasz na okno z forum -> klikasz jeszcze raz link -> masz nowe okno z konkretną częścią. Z EPER'a wynika, że wszystkie samochody mają ten sam czujnik (wszystkie z listy).