U mnie po wyskoczeniu komunikatu nie pali się światło biegu wstecznego i parktronic cały czas pokazuje, że jest uruchomiony. Gdzie szukać przyczyny?
Jeśli sedan, to może pęknięte przewody w gumowym wężu łączącym klapę z nadwoziem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie po wyskoczeniu komunikatu nie pali się światło biegu wstecznego i parktronic cały czas pokazuje, że jest uruchomiony. Gdzie szukać przyczyny?
Jeśli sedan, to może pęknięte przewody w gumowym wężu łączącym klapę z nadwoziem.
Witam a u mnie sprawa wygląda tak że po wciśnięciu sprzęgła lub hamulca samochód odpala to znaczy że oba czujniki sprawne, tempomat też działa a sam hill holder zadziała raz na parę dni.
Mam podobnie, błędów brak a hill holder działa od czasu do czasu.
Przepraszam ze zaśmiecam forum ale jestem tu nowy wiec proszę o wybaczenie ale chyba mam winowajce pomacałem kable które idą do klapy bagażnika i kontrolka zgasłaWitam ma podobny problem zapalił mi sie ten komunikat i bez znaczenia czy mam wsteczny czy jest na luzie czy na 1 biegu działaja czujniki parkowania tył to moze byc cos z czujnikiem za pedałami czy raczej ta wiązka w klapie bo to sedan?