Czy ktoś oklejał folią 3M ten rodzaj panelu i może powiedzieć jak z trwałością?Załącznik 248735
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś oklejał folią 3M ten rodzaj panelu i może powiedzieć jak z trwałością?Załącznik 248735
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Mi ryflowanego aluminium nie udało się okleić. Po pierwsze klej na brzegach nie trzyma poprawnie, po drugie jak za mocno nagrzejesz opalarką albo zostawisz samochód na słońcu to spod folii wyłazi ryflowana struktura panelu. Wg mnie tylko i wyłącznie gładki plastik
To co ja wrzuciłem to jest aluminium? Serio pytam. A próbowałeś może z klejem 3M do trudnych powierzchni/zagięć?
Próbowałem. Najgorzej jest w miejscu wskaźników.
Ja mam pytanie ile tej taśmy 3m trzeba kupić na cały zestaw listew wnętrza? Ja mam plastiki i zastanawiam się czy ten primer pod taśmę kupić. Możecie polecić jakiś sklep?
Osoby które robiły hydrografikę na black piano w 159, mogły by się podzielić opinia czy drugi raz by ten kolor wybrał czy może inny
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
U mnie efekt wyglada , następująco po naklejeniu foli 3M carbon.
Śmiało można naklejać samemu .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cała zabawa zajęła mi 3,5 h
Robiłem to pierwszy raz , nie ma co się bać .
Wszystko łatwo idzie zdemontować .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja może piano black nie mam, ale bardzo ciemne dekory są - troszkę widać na nich kurz, ale odcisków palców mimo iż na pewno są specjalnie nie widaćJa drugi raz poszedłbym tą samą drogą
![]()