[159] ]Blue&Me rejestracja telefonu komórkowego

• Autor wątku Autor wątku BORYS69
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

BORYS69

Guest
Witam wszystkich Alfoholików !!!

Po kilku próbach rejestracji telefonu poddałem się , gdyż man wersję belgijską, a języka tego nie znam i tu moje pytanie :
czy jest możliwość zdobycia menu do Blue&Me w języku polskim?

pozdrawiam

Przecież zmień sobie w opcjach. Czy chodzi Ci o lektora ? Też można wgrać z pena. Języki są na sieci.

Chodzi mi o lektora, gdyż aby wyświetlił się PIN potrzebna jest pogadanka z lektorem w języku belgijskim, a z tym problem.Proszę o dokładniejszą informację skąd ściągnąć w sieci i jak wprowadzić zmiany. Czy nie mając doświadczenia w tej kwestii próbować samemu czy szukać fachowca?
pozdr.

Żadnego fachowca nie potrzebujesz. Wgrasz plik językowy na pena, podłączysz i wgra Ci się język. I z tego co pamiętam to PIN się nie wyświetla ale jest wymawiany ale mogę się co do tej kwestii mylić. Zdaje mi się, że tu na forum były już podobne tematy i linki do interesujących Cię plików. Szukałeś ?

Nie szukałem, jestem nowy na forum i poruszam się dość niepewnie, ale szybko się uczę:D

Już znalazłem, ale czytam tak trochę bez zrozumienia i chyba dam sobie spokój.
Dzięki za pomoc!

Ostatnia edycja:
Gdzie znajdę w sieci język polski żeby wgrać przez pendrive ?

jak wgrac pobrany plik

Witam

poczytałem troszkę o Blueme i zgrałem sobie Polski głos poszedłem do auta włożyłem pendrive do gniazdka i co dalej...........

prosze o pomoc

Jak to nie musi być tylko pen o małej pojemności

Amortyzatory
Powrót