jarekw1985
Użytkownik
Witam. u mnie :
1. -0,37
2. 0,61
3. -0,78
4. 0,52
Ktoś skomentuje bo ja nie znam się ...
1. -0,37
2. 0,61
3. -0,78
4. 0,52
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam. u mnie :
1. -0,37
2. 0,61
3. -0,78
4. 0,52
To masz na rozgrzanym silniku ? U mnie auto straciło swoją moc i teraz auto dostało drgań przy 1.2tyś obrotów.
wcześniej w mesie sprawdzaełm korekty :
1 - 0,54
2. - 1,78
3. 1,93
4. 0,70
Czy to już koniec wtrysków? Ogólnie auto odpala normalnie i nie ma tam jakiś szarpnięć .Jedynie teraz drgania i słaba moc.
Może ktoś ma sprawdzonego gościa od wtrysków Dolnysląsk.pozdr.
Zamień 2. i 3. wtrysk miejscami, pamiętaj o nowych podkładkach. Jeśli korekty pójdą za wtryskami to nr 3 z obecnego zestawienia do regeneracji. Prawdopodobnie wystarczy wymiana końcówki.To masz na rozgrzanym silniku ? U mnie auto straciło swoją moc i teraz auto dostało drgań przy 1.2tyś obrotów.
wcześniej w mesie sprawdzaełm korekty :
1 - 0,54
2. - 1,78
3. 1,93
4. 0,70
Czy to już koniec wtrysków? Ogólnie auto odpala normalnie i nie ma tam jakiś szarpnięć .Jedynie teraz drgania i słaba moc.
Może ktoś ma sprawdzonego gościa od wtrysków Dolnysląsk.pozdr.
EGR sprawdzales?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Zamień 2. i 3. wtrysk miejscami, pamiętaj o nowych podkładkach. Jeśli korekty pójdą za wtryskami to nr 3 z obecnego zestawienia do regeneracji. Prawdopodobnie wystarczy wymiana końcówki.