Pokaż wyniki od 281 till 290 med 361
Om: aux
-
21-09-2017, 20:27 #281
Ja w Brerze wyprowadziłem kabel w szczelinie boczku na wysokości ręcznego od strony pasażera. Dzięki temu kabel jest niewidoczny, a ja mam w naturze wkładać telefon między ręczny a konsolę środkową bo tam jest pod ręką ale też się nie majta jak w schowku, więc tak mi było najlepiej. Jak kabel jest nieużywany to zrzucam go między fotel a konsolę, więc nie wchodzi mi w paradę jak go nie używam

› WiÄ™cej...: aux
-
-
21-09-2017, 20:34 #282
-
21-09-2017, 20:43 #283
-
04-01-2018, 12:42 #284Användaren Nybörjare
- Gick
- 04 2015
- Bor i
- Venedig Stora / Krakow
- Auto
- 159 SW JTD 8v
- Meddelanden
- 71
Z lektury tego posta wynika dla mnie, że albo B&M albo jack. To chyba jednak pozostanę przy B&M i muzyce z pendrive'a, bo jack oznacza również koniec sterowania muzyką z kierownicy.
A może ktoś poleci jakiś kombajn 2 DIN, który możnaby obsługiwać z kierownicy oraz z obsługą streamingu BT z telefonu? Rozumiem, że straciłbym integrację audio z wyświetlaczem pomiędzy zegarami, ale jestem w stanie zrezygnować w zamian za te dwa "feature'y".
-
31-08-2018, 17:22 #285Användaren JAG ÄR NY - skrik inte!
- Gick
- 08 2018
- Auto
- ALFA ROMEO 159 SEDAN 1.9 JTDM 120 KM 2008
- Meddelanden
- 6
Witam, chciałbym doposażyć swoje radio w bluetooth w celu strumieniowania muzyki. Posiadam w samochodzie Blue&me, więc adapter pod aux odpada. Z tego powodu zastanawiam się nad kupnem emulatora zmieniarki CD. Czy jest ktoś kto używa takiego rozwiązania? Jak z jakością audio? Czy emulatorem da się sterować z kierownicy multifunkcyjnej(przełączanie utworów)? Możecie polecić mi jakiegoś konkretnego producenta/model? Radio to Blaupunkt 939.
-
31-08-2018, 20:32 #286Användaren Quadrifoglio Verde
- Gick
- 10 2011
- Auto
- Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99
- Meddelanden
- 10,727
symulator zmieniarki z bt zalatwi sprawe. jakosc dzwieku taka sobie ale jest. przyciski z kiery dzialaja. w giulietcie mam dension lite bt (w giulietcie narzekam troche ale w 159 ludzie pisali ze dziala dobrze) a w 159 mialem starego xcarlinka bez bt i do niego dokladalem takiego pendriva bt z alledrogo za 27zl i zapetlalem go na we jack xcarlinka. sa jeszcze yatoury z bt.
-
22-09-2018, 10:55 #287
Cześć. Chcę odgrzać temat, mam radio z MP3 ( z przyciskiem MUTE). Mogę wymusić źródło AUX, auto bez B&M. Czy cyfrowa zmieniarka będzie działać, będę musiał wymuszać tryb zmieniarki?
-
22-09-2018, 18:03 #288Användaren Quadrifoglio Verde
- Gick
- 10 2011
- Auto
- Meddelanden
- 10,727
bedzie, ale aux ci do tego niepotrzebny, podlaczasz sie niebieska wtyczka mini iso. jak radio zobaczy zmieniarke to pojawi ci sie ona po przy przelaczaniu zrodel
-
18-10-2018, 09:07 #289Användaren JAG ÄR NY - skrik inte!
- Gick
- 10 2018
- Auto
- Alfa Romeo 159 Ti 1,9 JTDm
- Meddelanden
- 3
Hej,
Fabrycznie mam Blue&Me i port USB w schowku. W złączu USB jest zasilanie - tel Huawei pokazuje ładowanie, niestety IPhone nie. Niestety nie mogę się przełączyć w tryb AUX na radio poprzez przycisk CD. Pytanie czy coś robię nie tak, np koljaność podłączenia tekl przed uruchomieniem samochodu czy jakieś inne zależności? Samochód z 2008 więc ccyba radio powinno mieć możliwość odtwarzania muzyki. Byłbym wdzięczny za pomoc bo w instrukcji nic nie znalazłem na ten temat
-
18-10-2018, 09:23 #290Användaren Quadrifoglio Verde
- Gick
- 10 2011
- Auto
- Meddelanden
- 10,727
no bo B&M zajmuje port AUX radia. jeśli chciałbyś koniecznie aux to musisz odpiąć B&M, zmienić ustawienia w Proxi przez OBD i zrobić Proxi.
najprostsze rozwiązanie to zbudować sobie choćby jakiś kabelek z przełącznikiem wpiąć w to pomiędzy podłączenie B&M do AUX i przełączać manualnie (radio na Media Player bo on uruchomi sygnał z wejścia AUX, a przełącznikiem tylko sygnał inne źródło podawać) - w przypadku rozmowy telefonicznej, przełączasz się na B&M przełącznikiem i po sprawie. nie jest to idealne rozwiązanie, ale jakieś jest.To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Svara med citat