N
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
możliwe że jest to czujka ciśnienia od alarmu a nie głośniczek od zestawu ......
hmmmm.
nie dodałem jeszcze że jak wkładam kluczyk i wszystko się "buja" gasną kontrolki i zaczyna "pikać"ok 5 razy "ti,ti,ti,ti,ti,ti" w tym samym czasie jak tika na radiu pokazuje się napis PHONE.
Auto podobno jest z Holandii, a z tego co zauważałem sprowadzane auta miały z boku coś w rodzaju "gniazda"
U siebie tego nie mam i nie widzę żeby były jakieś dziury po jakiejkolwiek instalacji...
Wie ktoś jak to sprawdźić???
Migajaca dioda w drzwiach informuje o tym ze auto jest zamkniete, a nie o tym ze alarm jest włączony.
Który rocznik?Witam,
mam w swojej AR159 Bluetooth (i działa zestaw głośnomówiący), ale nie mam gniazda USB z zestawu B&M, to możliwe?
Wszystko się zgadza - w pierwszych rocznikach wychodziła wersja B&M bez zewnętrznego gniazda USB, ponieważ i tak nie ma obsługi odtwarzacza mp3. Pod radiem jest tylko gniazdo usb w obudowie centralki ale służy ono do aktualizacji softu.
A pamiętasz jaką masz wersję centralki B&M? Bez USB zewnętrznego występowała ta o numerze 60699960. Szukam do niej aktualizacji ale nigdzie nie znalazłem działającej. Możesz mi podesłać paczkę zplikami, którą u siebie wgrałeś?Ja mam 2006 i mam gniazdo USB w schowku.
Co do rozmów to powiem tak - Ty słyszysz dobrze, ale inni mogą Cię słyszeć trochę gorzej... Ale aktualizacja pomaga![]()
Wszystko się zgadza - w pierwszych rocznikach wychodziła wersja B&M bez zewnętrznego gniazda USB, ponieważ i tak nie ma obsługi odtwarzacza mp3. Pod radiem jest tylko gniazdo usb w obudowie centralki ale służy ono do aktualizacji softu.
Mógłbyś napisać czy jesteś zadowolony z działania systemu, jakości rozmów i kompatybilności z nowymi modelami telefonów?
Ja mam 2006 i mam gniazdo USB w schowku.
Co do rozmów to powiem tak - Ty słyszysz dobrze, ale inni mogą Cię słyszeć trochę gorzej... Ale aktualizacja pomaga