jarekw1985
Nowy
A i dość ważne - mesem przebieg da się skorygować tylko w górę.
Wymieniałeś u siebie licznik ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gdy jest cieplej też wychodzą? Czy tylko przy mrozie?
U siebie zmieniałem z innego powodu.
To uszkodzony wyświetlacz. Lepiej już nie będzie tylko gorzej
Są magicy od takich rzeczy. Problem występuje dlatego że uszkadzaja się kryształki wyświetlacza LCD i powoduje to właśnie takie efekty. Do wiosny raczej dojezdzisz. Daj sobie na razie spokój. Ten proces nie postepuje tak szybko
P.s. właśnie w okolicach wiosny będę wymieniał u siebie licznik na taki od ti i zostanie mi moj. Jest w pełni sprawny, przedlift podswietlany na biało. Rzadko spotykany bo była to opcja za dopłatą. Jeśli byłbyś zainteresowany to będziemy mogli wówczas dobić targu
spoko. Tylko pytyanie ja mam czujniki parkowania tył i przód . co trzeba zrobić jak wysiwetlacz obsługuje tylko tył ? tempomat też mam
W jakiej zakładce w mes można skorygować stan licznika po wymianie zegarów Przebieg mam większy niż w nowym liczniku więc chciałem poprawić ale nie mogę znaleźć gdzie to zrobić
I jeszcze pytanie czy można wyłączyć logo startowe blue&me bo u mnie nie ma
usupełniając wpis kolegi [MENTION=60824]marcinek[/MENTION]102W jakiej zakładce w mes można skorygować stan licznika po wymianie zegarów Przebieg mam większy niż w nowym liczniku więc chciałem poprawić ale nie mogę znaleźć gdzie to zrobić
I jeszcze pytanie czy można wyłączyć logo startowe blue&me bo u mnie nie ma
potem o ile pamiętam zmieniałem to drugie