[MENTION=76888]beowolf.world[/MENTION] tak pasuje we wnękę po radiu chociaż musiałem użyć trochę pilnika, ale piłowałem radio nie ramkę (ramka ma takie "wypustki" 2 na górze i 2 na dole i mniejsze po bokach) musiałem przypiłować w tych miejscach radio bo ciasno wchodziło i nie mogłem wcisnąć do końca a bałem się, że coś połamię. Zamontowałem też antene gps (fixa łapie w nie wiem 3 sekundy) i mikrofon koło lusterka. Przeciągnąłem kable do bagażnika od kamery cofania, ale samej kamery jeszcze nie zamontowałem bo już mi się nie chciało a i nie wiedziałem którędy wyprowadzić kable z bagażnika do zderzaka - mam nadzieję że kable ze zderzaka da się przeciągnąć jakimś drutem bez ściągania

mimo że kamera nie jest podłączona to radio wykrywa włożenie wstecznego bo ekran robi się czarny i mam żółty trójkąt brak sygnału co mnie trochę wkurza i jednak tą kamerę zamontuję tylko niech znajdę czas.
Co do samej jakości radia - wykonane jest spoko używam głównie janosika i map google, trochę irytuje mnie tuner FM bo chyba trochę bardziej gubi fale niż oryginalne, ale na oryginalnym też super nie było. A co do dźwięku to po pobawieniu się ustawieniami i jest znośnie.
Z całego montażu miałem zrobić poradnik na forum, ale jednak zrezygnowałem wszystko w zasadzie jest plug&play a przydatne mogłyby być tylko sposoby poprowadzenia przewodów z mikrofonem, antena gps i kamery cofania. Co na pewno będę chciał zrobić to root i zainstalować xposed i dostosować kilka rzeczy pod siebie