od dziś i ja jestem posiadaczem 3 strefynie takie trudne jak by się wydawało
od dziś i ja jestem posiadaczem 3 strefynie takie trudne jak by się wydawało
Ostatnio edytowane przez słodki ; 05-10-2019 o 16:09
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
Panele byly:-) wiazka i silniczek pojawila sie chyba niedawno:-)
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
Tylko te kwoty to już chyba abstrakcja w stosunku do praktycznych korzyści używania 3 strefy, ale satysfakcja z dołożenia czegoś do auta jest jak wiemy dla alfaholika bezcenna.
Te części kosztują raptem 760 zl, więc myślę, że żadna abstrakcja, biorąc pod uwagę, że to nowe części.
Za taką cenę sam bym chętnie sobie założył 3. strefę [emoji16] Problem w tym, że sam sobie tego nie założę, więc tutaj apel:
Czy jest tu na forum ktoś z okolic Wielunia, kto mógłby mi to ogarnąć? Ja oczywiście kupuję części. Jeśli tak, to proszę o info na priv [emoji3]
Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka
156 2.0 TS / 147 1.9 JTD / 156 FL 1.9 JTD
159 SW TI Q-Tronic 2.4 JTDm
W takim przypadku pewnie tak. Jednakże cena tych części przy wartości naszych aut umówmy się nie są już pierwszej młodości jest duża. Chociaż sam gadżet na pewno jest fajny. Stwierdzam z dużym przekonaniem, że nasze auta to jest jednak jakaś "choroba", bo inaczej tego nie nazwę. Jesteśmy w stanie inwestować w nie bez opamiętania każdą wolną gotówkę i nie myślę tu o sprawach oczywistych (eksploatacyjnych, bezpieczeństwie), ale o dokładaniu, ulepszaniu itp.
Chętnie skorzystam z Twojej pomocy [emoji3]
Potrzebne części właśnie kupiłem na allegro. Ale z racji tego, że w najbliższym czasie będę regenerował swoje felgi u kolegi [MENTION=248]alces1[/MENTION], to 3. strefę będę zakładał pod koniec marca pewnie i wtedy się do Ciebie odezwę.
Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka
156 2.0 TS / 147 1.9 JTD / 156 FL 1.9 JTD
159 SW TI Q-Tronic 2.4 JTDm