2 czy 3 lata temu kupowałem od AutoDap 667 695 046. Gościu pomógł mi sprowadzić wszystko co potrzebowałem. Silniczek w pudełku, panel sterowania, zaślepkę. Wszystko ogarnął i jak podłączyłem to działa jak należy.
2 czy 3 lata temu kupowałem od AutoDap 667 695 046. Gościu pomógł mi sprowadzić wszystko co potrzebowałem. Silniczek w pudełku, panel sterowania, zaślepkę. Wszystko ogarnął i jak podłączyłem to działa jak należy.
Cześć, czy nie chciałby ktoś wymienić panel 3 strefy poliftowy na przedliftowy? Tzn ja mam panel przedliftowy a chciałbym mieć poliftowy., ktoś, coś?![]()
Pytanie do osób przerabiających temat montażu tego zestawu, czy silniczek/aktywator który należy dołożyć będzie dawał jakiś błąd jeżeli jest z anglika, czy jak można go inaczej rozpoznać?
Nie będzie działał prawidłowo
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Witam, jakie części prócz panelu będę potrzebować? Mam Anglika 159, mam ofertę gdzie mogę kupić panel, ale zastanawiam się co jeszcze muszę dokupić?
Pytanie pierwsze do was drodzy alfaholicy, czy panel kupiony z wersji kierownicą po lewej, będzie pasować do anglika(w sensie oprogramowanie inne czy coś tam?)
Ponad to jakie jeszcze części będą potrzebne?
I czy ktoś w PL jest w stanie ogarnąć instalację gdybym zjechał do kraju?
Panel, wiązka, silniczek. Zdolności manualne i komputer z MES i kabel ELM
Panel od Anglika nie będzie pasować. Naprawdę warto przejść kilka stron do tyłu i poczytać
Ostatnio edytowane przez olo_84 ; 22-11-2021 o 22:09
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Dzięki za informacje.
Jeżeli komuś został jeszcze taki silniczek z anglika to chętnie odkupię do celów dydaktycznych![]()
A panele nie były do obu wersji takie same? Po przeczytaniu tematu odnoszę wrażenie, że w zasadzie chyba nawet przedlift i polift nie różnią się niczym poza wyglądem, chyba że coś pomyliłem?Napisał olo_84
Witam, mam Anglika 159. Wiem że silniczki europejskie nie będą pasować, jestem w trakcie poszukiwania.
Znalazłem taki diagram
Który (1-5 numer) muszę dokupić??
Ostatnio edytowane przez ffar ; 22-12-2021 o 21:11