Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie też opcja autostart nie działa tak jak powinna tzn. bez wzgledu czy ustawie ją na on czy off po włożeniu kluczyka zawsze odtwarzana jest muzyka z pendriva. Czy ktoś ma podobny problem?
u mnie też zawsze po wlozeniu kluczyka leci muzyka z pendriva, niezaleznie od ustawionej opcji "autostart"
załaduj znowu język angielski
Próbowałem tak zrobić ale nie przyjmuje. Teraz jak próbuje robić aktualizacje do 5.5 to wyskakuje ERROR 10 a jak robię 5.6 to pisze że complete. Robiąc to wszystko tym samym pendrivem.
Może podjechał bym kiedyś do ciebie autem i sam byś zerknął średnio kilka razy w tygodniu jestem w Radomsku.
Error 10 mnie pokonał to jakaś masakra jest, ktoś tu pisał o namolnym formatowaniu pendriva raz fat32 raz ntfs i ponoć po setnej próbie się uda ja jeszcze nie testowałem
Możesz w ASO za ok 200zł i wtedy zrobią full max do najnowszej wersji.Próbowałem dzisiaj nie wiem ile razy ale wiem że cały akumulator wyczerpałem. Potrzebuję jakiegoś znachora aby uleczył moje blue&me może ktoś pomoże.
2 godziny później udało mi się jakimś cudem zainstalować język polski lecz zniknęła opcja nawigacji i nie wiem co robić. Boje się cokolwiek robić żeby znowu nie popsuć. Może ktoś podpowie co robić aby nawigacja wróciła
Możesz w ASO za ok 200zł i wtedy zrobią full max do najnowszej wersji.
Faktycznie żenada, poszukaj innego ASOJak się pytałem w ASO w Łodzi to powiedzieli mi że koszt wgrania to 250 zł ale nie dają gwarancji czy uda im się wgrać oraz że muszę zapłacić niezależnie czy zrobią to czy nie. Z takim podejściem to daleko nie zajadą. ŻENADA