szymonjot
Użytkownik
Z tą igłą to boję się, żeby niczego nie uszkodzić. W 166 się regulowało dlatego myślałem, że tutaj to się da zrobić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moze za lekko wciskasz manetke. U minie ja tak zrobie to tez nie wlaczaja sie wycieraczki.
Ja mam po liftową, ale nic z tego.Może po lifcie była jakaś zmiana ze są wyjątki gdzie działa to prawidłowo?
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Trzeba przytrzymać manetkę w pozycji do spryskiwania przez chwilę (wg instrukcji to chyba pół sekundy). Szyba zostanie spryskana, po czym powinna nastąpić sekwencja wytarcia szyby. I manetka nie musi być ustawiona w pozycji 'auto'.Niestety mocniejsze naciśnięcie manetki nie powoduje automatycznego załączenia wycieraczek.
U mnie strumień jest dociskany do dolnej części szyby, ale dopiero przy prędkościach autostradowychPodczas jazdy strumień wody powinien być stłumiony oporami powietrza i raczej to zjawisko nie występuje w takiej skali.
Trzeba przytrzymać manetkę w pozycji do spryskiwania przez chwilę (wg instrukcji to chyba pół sekundy). Szyba zostanie spryskana, po czym powinna nastąpić sekwencja wytarcia szyby. I manetka nie musi być ustawiona w pozycji 'auto'.
ake takiej opcji nie bylo, misialbys cos swojego wykombinowaćWitam
A czy można zamontować podgrzewane spryskiwacze? Czy jest możliwość taka? Czy Wiązka jest gdzieś widoczna?