Dzięki.
Czyli wychodzi na to że auto było serwisowane w ASO tylko 1 rok eksploatacji?
Czyli wychodzi, że trzeba sprawdzić co jest w książce serwisowej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki.
Czyli wychodzi na to że auto było serwisowane w ASO tylko 1 rok eksploatacji?
Niestety chlopaki nie warto tu pisać i poprosic kogos o sprawdzenie Vin-u auta. Wszystko widzę,ze jest bez odzewu albo trzeba zaplacic a ten temat chyba zostal zalozony po to zeby pomagac bez zadnych profitow,bo jesli ktos ma zaplacic to bez problemu zglasza sie do ASO lub w internecie wynajduje jedna z setek stron ,ktore za oplata wyszykuja Ci taka historie auta...
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry, poprosiłbym o odkodowanie i sprawdzenie numeru vin ZAR93000057813215? Z gôry dziękuję za pomoc.
Witam ,Jestem nowy i zielony. Przymierzam się zakupu alfa 159.
Prośba o sprawdzenie VIN ZAR93900007129303. Sprawdziłem na Eper ale historii nie sprawdza albo jeszcze nie wiem gdzie szukac. Cciałbym wiedzieć czy nie miała szkody z ubezpieczenia. W książce serwisowej ostatni wpis jest z 2013.Byłbym wdzięczny za odzew bo mieszkam w dziurze i nie ma kogo pytać o takie rzeczy. Gdyby ktoś się pochylił nad tematem , to może choć w części będzie świadomy. Wszystkie info na temat tego auta bardzo mile widziane. Dzięki Alfaholicy
Witam,
mogę prosić o rozkodowanie VIN zar93900007285125? Chodzi mi o informacje nt. daty produkcji, wersja, kraj pochodzenia, ewentualnie ostatnie zapisy w ASO.
Z góry dziękuję