Dzięki panowie [MENTION=89092]Darrr[/MENTION] [MENTION=87889]saminho7[/MENTION] i [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] za pomoc
Przy okazji udało mi się faktycznie znaleźć eper, który w końcu działa w moim przypadku.
Sugerujesz, że w Belgii cofają liczniki do przeglądu i robią to po 14-tu latach cofając na 56+ tkm?
Z resztą nieważne. Kupiłem auto w ciemno, na podstawie filmiku, zleciłem transport i jeżdżę nim od tygodnia. Auto jest praktycznie nowe.
Po zakupie 166 2.5V6 ze Szwajcarii z przebiegiem 61 tys. km (1999 r.) to moja druga alfa z Zachodu z takim przebiegiem (2007 r.)
A przy okazji, czy jest na necie jakaś stronka gdzie można po VINie sprawdzić oryginalny kolor nadwozia?
- - - Updated - - -
Pytam, bo prawie od początku roku próbuję kupić Alfę 159 SW TI 2.0 JTDm w kolorze Rosso Competizione i niestety nie zawsze zdjęcia oddają rzeczywisty odcień czerwieni. A informacja od sprzedawcy czy w ogłoszeniu, że Rosso Competizione to mi nie wystarczy. Więc takie narzędzie do sprawdzania samemu oryginalnego koloru nadwozia bardzo by mi pomogło. Tym bardziej jak samochód jest za granicą. Nie chciałbym, że by na miejscu okazało się, że to jednak nie ten kolor Rosso.
- - - Updated - - -
Tym bardziej, że wcześniej sprawdzony przeze mnie VIN miał w opisie Rosso Competizione a okazał się Rosso Alfa zgodnie z info od [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION]
Witam. Bedę wdzięczny za sprawdzenie VIN: ZAR93900007290068. Szczególnie interesuje mnie jego bezwypadkowość i przebieg. Dodatkowo czy jest możliwość dowiedzenia się jaka była dokładna data pierwszej rejestracji?