• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Prośba o sprawdzenie VIN

Witam Jak w temacie prośba o sprawdzenie vin ZAR93700005140895 A może ktoś osobiście zna tą brerę??

O kurcze A ten VIN był podany w tym ogłoszeniu ww.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-ID6znDiW.html Co dziwne po moim wczorajszym zapytaniu tu na forum numer vin z ogłoszenia został usunięty. Choć wpisując go w google nadal wyszukuje i podaje link do ogłoszenia. Ktoś zna tą brerkę?? Albo więc ściema ogłoszenie albo ktoś nie chciał podawać vinu. Tylko po co wpisał jakiś inny??? Dziękuję za zainteresowanie i wszystkim życzę Wesołych Świąt.

Chciałbym do Was dołaczyć - można prosić o sprawdzenie wyposażenia i historii?

ZAR95500001138646

Witam
Jestem zainteresowany zakupem Alfy 159 1.9 jtdm 150 KM. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą, o sprawdzenie VIN modelu, który mnie interesuje. Jeżeli jest taka możliwość proszę o informację, czy auto jest wyposażone w DPF.

zar93900007244220

Pozdrawiam

A ja mam pytanie czy macie dostęp do bardziej szczegółowych danych niż te, które mogę uzyskać za pomocą strony historiapojazdu.gov.pl ???

Witam Panowie. Bardzo bym prosił o sprawdzenie nr. Vin: ZAR93900007087170
Tylko bardziej by mnie interesowało co działo się za granicami naszego kraju bo jestem 1 właścicielem tutaj.
Z góry dziękuję :)

Ostatnia edycja:
Proszę o pomoc w rozkodowaniu nr VIN ZAR93900007040448.

Samochód mam juz od dłuższego czasu ale chciał bym sprawdzić czy wszystko się zgadza.

Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka

wielka prośba o sprawdzenie VINU ZAR93900007141422 CHCIAŁ BYM ZAKUPIĆ a niby taki super ;)

Amortyzatory
Powrót