Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Napiszcie które osłony z allegro odradzacie. Pilnie muszę kupić a nie chce kupić jakiegoś badziewia które nie pasuje
Dodano po 3 minutes:
Ta osłona jest coś warta? http://allegro.pl/oslona-ekran-pod-silnik-alfa-romeo-159-05-12-jtd-i4466742661.html
Za Ori w ASO zaśpiewali mi 750 PLN
Ja mam Polcaru, jest ok![]()
Przecież ta osłona nie jest pancerna i ryzyko odpalenia poduszek jest takie samo jak z osłona plastikową. Jak się trafi na belkę od sanek to nie ma różnicy czy plastikowa czy metalowa czy bez.
Jasne metalowa nie polamie się, ale ta jest z aluminium a nie stali i raczej nie będzie stawiać zbyt wiele oporu. Jedna tego typu w moim poprzednim aucie nie wytrzymała nawet jednego sezonu. Najfajniejsza byłaby chyba karbonowa, ale to już inne koszty.