Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
polecam firmę CinSoft z Gliwic.Jak w temacie gdzie (nazwa warsztatu) bezpiecznie i w rozsądnej cenie warto usunąc DFP szukam w okolicach warszawy?
troche OT, ale w jakim celu chcesz to robic?
pewnie, po to żeby uleczyć samochód z pseudoekologicznego wynalazku.
a czym ta choroba sie ma objawiac? w czym przeszkadza / utrudnia zycie?
moze jestem malo postepowy i/lub malo spostrzegawczy, ale przez 5 lat uzywania "mojego" dpf'a, w tym przez 3 lata ze zmodyfikowanym softem + 4 lata rownoleglego uzywania ar147 z tym samym silnikiem (tj 1.9jtdm 150km), tyle ze stock'owym, ani razu nie zauwazylem objawow choroby pt. dpf.
jestem ciekaw?
pzdr,
marcin
byc moze nie jezdzisz w wiekszosci po miescie gdzie filtr nie ma okazji sie dopalic do konca, wtedy komputer inicjuje procedure wypalania czesciej oraz rzadziej dochodzi do pelnego wypalenia filtra
...
...
Jelsi filtr dziala ok i dajmy na to wypala sie co 1 tys km to nie problem, gorzej jak to sie dzieje 10 razy czesciej, wtedy ryzyko ze padnie mechanika jest duzo wieksze, a to jak wiadomo generuje koszty oraz jest anty eco.
Jezeli byloby to tak oczywiste, a samo rozwiazanie bledne, to wiekszosc jezdzacych dizelkow wszelkich masci mialaby regularne problemy...