Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A piczka jest naturalna, nie zależnie od rodzaju oświetlenia

Może ktoś polecić jakiś zakład w Warszawie gdzie regenerują lampy w alfach?
Chodzi mi wraz z demontażem i montażem.
Dzwoniłem do jednych i nie podejmą się bo mówią że często pękają lampy? To prawda?
Dzięki z góry
Plus spryskiwacze ;-) bo sterowanie lampą od biedy może być "po staremu"Ja wkładałem same soczewki bixenon + znaki homologacyjne na klosz. Koszt ~300zł za komplet + koszt palników i zapłonników
Plus spryskiwacze ;-) bo sterowanie lampą od biedy może być "po staremu"
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Przegląd to niestety jest żaden problem. A potem pozostali użytkownicy dróg się męczą.
Przegląd to niestety jest żaden problem. A potem pozostali użytkownicy dróg się męczą.
Nie, pod warunkiem, że jeździmy cały czas z takim obciążeniem, przy jakim je ustawimy. I myjemy lampy. Nie bez powodu jest wymóg autopoziomowania i przemywania kloszy.Czyli te światła, nawet po prawidłowym ustawieniu wysokości oślepiają?
Nie, pod warunkiem, że jeździmy cały czas z takim obciążeniem, przy jakim je ustawimy. I myjemy lampy. Nie bez powodu jest wymóg autopoziomowania i przemywania kloszy.
Kurde zauważyłem dzisiaj kolejny "problem". Gdy włączam długie, to one nie są w zasadzie długie, a wysokie... Nie świecą dalej, za to oświetlają korony drzew. Jednak moje reflektory są w gorszej kondycji niż myślałem. Mogę jechać tylko na krótkich, niewielka różnica.
Długie mają swoją regulacje, podjedź najpierw na stację diagnostyczną na ustawienie