Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bzdury piszecie mowac tu ze moga byc dwie wersje dachu dla i bez relingow ... kompletnie nie mialoby to sensu ekonomicznego dla firmy wiec kazdy dach zapewne jest przygotowany i zaslepiony pod relingi ...
to właśnie piszę, że powinny być otwory uniwersalnie zaślepione
ja się boje ściągać listwy (mogą się uszkodzić zwłaszcza że już nie jest tak ciepło.. ) ale chłopaki pisali że trzeba wiercić w co mi się wierzyć nie chce - może w weekend zajrzę pod listwy to opowiem jak było
chyba że ktoś może już je ściągał i wie gdzie są jakieś zatrzaski ???
koledze zapewne chodziło o bagaznik bazowy z akcesoriów alfa romeo a nie relingiGdzie masz takie używki ?
Przymierzam sie do pomalowania relingów,ale mam malutki problem.Chciałbym je zrobić na czarno,tylko nie wiem czy najlepiej w macie czy półmacie czy jeszcze inaczej...?Na wstępie witam Wszystkich forumowiczów.
Moje relingi są w kiepskim stanie, wyglądają jakby farba schodziła lub jakby się utleniały
czy ktoś wie może jak je odkręcić do lakierowania, gdzie są zatrzaski lub śruby żeby nic nie połamać.
czekam na dobre wieści
pozdrawiam