[159] Gniazdo 12V w bagażniku Sedan/SW

paweldante

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.2 JTS
Cześć wszystkim. Jak to jest z tym gniazdem 12V w Alfie 159 ? Wszystkie mają czy to była opcja ? SW tylko mają czy sedany również ? Pytam ponieważ nie potrafię takiego ( sedan ) u siebie znaleść :) Pozdrawiam

- - - Updated - - -

Nikt nie wie :(?

U mnie jest ale ja zastanawiam się nad dodaniem tylko samego gniazda po co cały schowek wymieniać :) w boczku jest miejsce na gniazdo tylko zaślepione.

Schowek w bagażniku ?
Tak w bagażniku te małe po bokach w SW oczywiście, w sedanie to nie wiem jak jest.

159.JPG159_1.JPG

Sprawdź czy masz złącze P052 jak masz to sprawa banalnie prosta dokładasz gniazdo i po sprawie. Jak nie to niema to jeśli nie jest Ci niezbędne to raczej gra niewarta świeczki.

Ostatnia edycja:
coachu tak o bagazniku.Ty masz SW czy sedana??To jest schowek boczny,a zarazem prowadnica roletki i znajduje sie tez w nim czasami gniazdo zapalniczki.W sedanie z tego co pamietam nie ma tych schowkow

Ciekawe jak interpretujesz słowa "to jest schowek boczny i znajduje się w nim gniazdo zapalniczki" ? I z takim tekstami to luzuj czarny...

coachu naprawde szkoda z Toba dyskutowac(o ile to mozna nazwac w ogole polemika) bo zachowujesz sie jakbys byl troszke przytrzymany.Miales zdjecie,widzisz gdzie jest to gniazdo?? wiec zastanow sie o czym Ty do mnie/nas rozmawiasz.Przepraszam jezeli Cie urazilem ale taka jest prawda ze nie ma Cie na forum 2 miesiace,wchodzisz piszesz jakies skrotowe odpowiedzi w ktorych nie wiadomo o co Ci lotto a pozniej sie rzucasz.Naprawde mam czasami na Ciebie uczulenie.Tym tekstem powyzej to juz naprawde mnie rozkladasz na lopatki.Ty naprawde nie rozumiesz tego co napisalem??Jezeli tak to powinienes sie zastanowic nad pojeciem homo sapiens.Nie rob ze mnie debila OK.Bardzo ladnie prosze szanowne grono pedagogiczne.Pozdrawiam

tylko nie chlopcze.Tez sie oburzylem.Czekaj wrzucam na luz bo juz 6 mialem zapiete.Tobie tez to proponuje.Naprawde mam na Ciebie uczulenie.Za kazdym razem jak zaczynasz cos pisac draznisz mnie.Przepraszam za OT.Koniec tematu.Bez odbioru

Amortyzatory
Powrót