Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie lepiej by Ci było dać zrobić tłumik pod "wymiar" z nierdzewki?Dzięki wielkie za odpowiedzi. Wywalenie DPFa niestety odpada(Samochód na niemieckich tablicach).
Zmiana samochodu a tym bardziej silnika nie wchodzi w grę bo po prostu lubię ten samochód, ten silnik i spełnia on moje oczekiwania pomimo klekotania![]()
Właśnie myślę jak wykombinować z tym DPFem. Może wstawiać go przed przeglądem i wycinać go raz na 2 lata?
Na YT natrafiłem na kilka ciekawych filmików i widzę że nawet z czterech cylindrów można coś zrobić
youtu.be/v81HoL5E6v8
youtu.be/ElmGrBeNeyw
youtu.be/XV6V2JglsbY
Byłbym w pełni zadowolony z 50% co na tych nagraniach
Gesendet von meinem Redmi Note 3 mit Tapatalk
I do kompletu nakładki na zaciski z napisem Brembo...
Pozdrawiam.
Rafał
Panowie jak u was z tłumikami ulter po kilku latach i tys. km?
Ja mam podwójnego ultera od 7lat i zrobiłem na nim ok. 90tys.km i ostatnio zauważyłem głośniejszy dźwięk.
Wizualnie z zewnątrz widać tylko trochę rdzy na spawach a tak to stan ok. Wydaje mi się, że środek puszek mogą być już wypalone.
Jak jest u was?