Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaki w ogóle masz system hamulcowy?Co jeszcze można skompletować z tarczami bremboo ? Widzę ze te ferodo dośc drogo stoją ? Co jeszcze jest godnego uwagi ?
Weź sobie te klockiCo jeszcze można skompletować z tarczami bremboo ? Widzę ze te ferodo dośc drogo stoją ? Co jeszcze jest godnego uwagi ?
Weź sobie te klocki
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Ory...ANCIA-Genuine-Front-Brake-Pads-77363599/27594
Oryginał Alfa Romeo , w opakowaniu jest Ferrodo lub Galfer
Jest jeszcze Rotinger. Orginalne klocki do 159 to Ferodo nie GalferSłyszał ktoś kiedyś o tarczach nawiercanych na tył do 2.4 (292mm)?
Jedyne co udało mi się do tej pory znaleźć to Mikody GT...
Galfer bywał w poliftach.Orginalne klocki do 159 to Ferodo nie Galfer
Jezdzilo mi sie dobrze. Zjechalem jeden kpl,drugiego nie zdazylem bo rozjebali mi auto ;-) pewnie dlatego ze hamulce mialem za mocne bo dostalem strzal w dupsko ;-)i jak Ci sie jezdzi na tych tarczach wierconych i nacinanych Rotinger bo tez chce je zakupić za przod trzeba dac 400 i 300 na tył
Jakby co to mam takie zwrotnice oraz śrubyok. dzięki za odpowiedz