[159] licencja Multiecuscan

matuch

Nowy
Auto
AR Giulietta 1.4 T 170 KM
witam otoz mam pytanie do tych ktorzy kupowali licencje na multiecuscan
kupilem licencje na alegro od faceta ktory jest dystrybutorem na polske
otrzymalem od niego kod promo ale okazuje sie ze jest on nie dobry a ten pajac nie odbiera telefonow
Dlatego prosze o pomoc

Ostatnia edycja:
Tylko PMFACTORY jest dystrybutorem, napisz maila na pewno odpisze.

Wysłane z mojego GT-I9000

Ale jak mamy pomóc? Przecież nikt Ci nie da swojego kodu licencyjnego. Poza tym nie podałeś aukcji ani innych namiarów na tego rzekomego przedstawiciela. Wcześniej odbierał telefony?

A która wersja MES ? Bo wyszła nowa wersja z literką R naprawiajaca błąd licencji.

Wysłane z mojego GT-I9000

no wlasnie z ta mam problem ta z literka R

- - - Updated - - -

ok temat do zamkniecia baba ktora wysylala napisala zle jedna literke teraz jest ok gosc przed chwilka mi odpisal na maila

nie wie ktoś jak odzyskać licencje multiecuscan, problem jest taki ze był zainstalowany full wersja na kompie któremu padł dysk, teraz nie mogę zainstalować na innym kompie tej samej wersji.

nie wie ktoś jak odzyskać licencje multiecuscan, problem jest taki ze był zainstalowany full wersja na kompie któremu padł dysk, teraz nie mogę zainstalować na innym kompie tej samej wersji.

Ja dysk jeszcze odpala to odczytać nr seryjny dysku i przepisać do nowego .

Wystarczy napisać do Yani-ego. Nie raz przerzucał mi licencję na inny system/dysk bez deaktywacji starego programu. Z tym, że trzeba pamiętać o ilości zmian licencji, bo ta jest ograniczona.

Cześć. Mam kłopot, nie wykonałem deaktywacji MESa przed naprawą kompa i teraz mój klucz licencyjny nie działa. Natrafiłem na ten wątek czytając forum w poszukiwaniu rozwiązania problemu. Sporo czasu minęło od ostatniej aktywności w tym wątku, czy pomoc od Yani-ego jest jeszcze możliwa? Jak się z Nim skontaktować, bo chyba nie jest userem tego forum ?

Cześć. Mam kłopot, nie wykonałem deaktywacji MESa przed naprawą kompa i teraz mój klucz licencyjny nie działa. Natrafiłem na ten wątek czytając forum w poszukiwaniu rozwiązania problemu. Sporo czasu minęło od ostatniej aktywności w tym wątku, czy pomoc od Yani-ego jest jeszcze możliwa? Jak się z Nim skontaktować, bo chyba nie jest userem tego forum ?

Na stronie programu masz dane kontaktowe.
Opisz sytuację, wyślij nr potrzebny do rejestracji i wersję programu jaką masz i dostaniesz kod aktywujący.

Amortyzatory
Powrót