Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po 4 miesiącach już na wiosnę problem powrócił w pełnej krasie i wycieraczka znowu przestała zbierać cokolwiek, odwiedziłem innego mechanika gdyż u poprzedniego skończyła mi się gwarancja, ten znowu trzymał samochód 3 tygodnie by dojść do wniosku, że problemem jest blacha na której opiera się mechanizm od strony kierowcy, nie trzyma ona sztywności przez co mechanizm w tym miejscu siada w dół i lata. Moje pytanie do Was, czy ktoś miał analogiczny problem w swojej 159 i czy taka naprawa jest bardzo skomplikowana i droga?
Ja problemu z wycieraczkami nigdy nie miałem. Teraz wymieniłem obie na coś po taniości i chodzą cichutko, zbierają wszystko. Jedynie co robię przy nowym aucie to ustawiam ramiona wycieraczek jak w tym poradniku na YT.
https://www.youtube.com/watch?v=tlksVKMl11o
Panowie, mam pytanie odnośnie ramienia wycieraczek przedniej szyby. Czy ramię z Brery/Spidera będzie pasować do 159?