[159] Da radę to wyłączyć?

Auto
159
Koledzy czy da radę wyłączyć ten płatek śniegu w lewym dolnym rogu? Strasznie mnie on denerwuje, zwłaszcza w nocy a świeci się non stop...Dzięki za pomoc!

Załączniki

• 20121219_154711.jpg
    20121219_154711.jpg
    59.7 KB · Wyświetleń: 1,164
Raczej nie da rady :P On ma na celu informować Cię że nawierzchnia może być śliska/oblodzona :)

- - - Updated - - -

Strasznie mnie on denerwuje, zwłaszcza w nocy a świeci się non stop..

A reszta na wyświetlaczu Cię nie denerwuje? A kontrolki na zegarach?... ;)

malin2k5 nie wiem czy zauważyłeś,że ten płatek śniegu jest wściekle pomarańczowy w porównaniu z resztą wyświetlacza a jak jedziesz w nocy 8-9 godzin to taka głupota drazni.

malin2k5 nie wiem czy zauważyłeś,że ten płatek śniegu jest wściekle pomarańczowy w porównaniu z resztą wyświetlacza a jak jedziesz w nocy 8-9 godzin to taka głupota drazni

Zauważyłem że płatek jest bardziej widoczny :) A nie możesz zmniejszyć podświetlenia całego wyświetlacza?...

- - - Updated - - -

zalep taśmą klejącą...

Izolacyjną-czarny mat ;)

Poczekaj az padnie ci czujnik temperatury wtedy nawet jak jest minus 10 to u mnie okolo8 a platek pojawia sie od 3,5:)

Jeśli bardzo denerwuje zawsze można włączyć w nocy funkcje night panel która wyłącza całe oświetlenie zostawiając tylko predkosciomierz

Witam

A jak się włącza night panel?

Pozdrawiam

Z tego co wyczytałem to funkcja night panel powinna załatwić sprawę. Dzięki Panowie za pomoc !!!

Bzdura, night panel off zostawia podświetlony prędkościomierz i własnie centralny ekran ze ... śniezynką. Ale co Ci to przeszkadza? nie wiem... mozesz tez sobie ściemnić na maxa podświetlenie.

Od razu zaznaczam, że to nie jest żaden przytyk i drwiny, ale jeśli kolegę razi ten żółty płatek przy maksymalnie wyciemnionym oświetleniu kokpitu to może powinien iść do lekarza? Naprawdę... przecież ledwo widać te zegary w takiej konfiguracji.

Amortyzatory
Powrót