Również mogę polecić końcówkę od Misia , mam ją kilka miesięcy i nadal wygląda jak nowa![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
A moja "miśkowa końcówka" zwisa jakoś tak trochę w dół![]()
Ernest - a korygowałeś tymi śrubkami pozycjonującymi?
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Ernest - możemy się umówić gdzieś w Rzeszowie i porównasz sobie z tym jak wygląda końcówka i tłumik u mnie
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Wrzucę fotkę dopiero po poniedziałku, ponieważ właśnie dzisiaj oddałem belle do wycięcia DPF.
Psylo, bardzo chętnie, odezwę się jak coś.
psylo u Ciebie 90-ka wygląda rewelacyjnie ,tak jak u mnie ona wyglądała
90-ka przez większą średnicę głębiej wchodzi niż 80-ka poza tym lepiej wypełnia otwór w zderzaku
ja wziąłem teraz 80-kę od misia (oczywiście wykonanie rewelacja) ale za bardzo wystaje mi poza zderzak i lekko jest pod skosem w dół ale mnie to na razie nie przeszkadza bo autko stoi w garażu i czeka wiosenki oraz przeróbki wydechu
80ka będzie pasowała mi do oryginalnej końcówki na prawym wydechu tą od misia kumpel mi podetnie od góry żeby głębiej weszła pod zderzak i jeszcze muszę skrócić rure co wychodzi z tłumika , wszysko się ładnie spasuje jak w prawym tłumiku i zamiast śrubek montażowych końcówka będzie przyspawana
Ma ktoś może fotkę 159 SW z dwiema końcówkami 90 mm od Misia?
Chciałbym zmienić na coś większego, ale 90-tka z poprzedniej strony jakoś nie wydaje się znacznie większa od tych co mam :/
90-tka od Misia:
Moje obecne:
Za to 90-tki z podówjnego od Ultera wyglądają świetnie (chyba mają cieńszą ściankę przez co średnica środka jest większa) i taki efekt chciałbym osiągnąć:
Może wie ktoś jaką końćówką do wspawania można osiągnąć podobny efekt wizualny?
Na stronie Ultera jest 100 mm do wspawania, ale boję się, że nie będzie pasować i bez przymierzania strach zamawiać.
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html