• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] bluetooth i parowanie radia z telefonem

• Autor wątku Autor wątku liked
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ale wkurza mnie, że muzyki nie idzie słuchac z telefonu za pomoca blutucza...:(
Jest na to rozwiązanie, niedrogie :)
Już na forum wrzucałem gdzieś. Mój brat ma to w Giulietcie, jakość dźwięku zadowalająca ;)

http://www.ebay.com/itm/USB-Bluetoo...luetooth_Adapters_Dongles&hash=item3a7baa2ec7
Wpinasz to w usb(tylko dla zasilania - czyli np do ładowarki z gniazdem usb) a kabelkiem łączysz z aux in. Telefon łączy się z tym modułem przez BT i gra muzyka ;)
Czyli w Twoim wypadku wpinasz w gniazdo usb w schowku i łączysz z aux in obok :)

Czy parowal ktos telefon Huawei P8 light?
Pozdrawiam.
Rafał

Mam problem z update blue and me na początku wszystko szło dobrze podarłem plik na pendrive zrobiłem update ale po próbując go aktualizować wyskakuje mi błąd "USB UPDATE ERROR 10" dodam tylko że nie ważne czy update jest do wersji 5,5 i5,6 jest to samo. Ktoś coś podpowie?

zmień formatowanie pendrive na FAT 32 - u mnie pomogło.

Poza tym aby znaleźć odpowiednią aktualizację do mojego samochodu skorzystałem z tego:
http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/

tam ściągasz plik, który wgrywasz na pendrive i wpinasz do usb auta. Samochód wgrywa Ci jakiś pliczek na pena, z którym wracasz do kompa.
Wrzucasz ten plik na ww. stronę i po chwili pokazuje Ci odpowiednią aktualizację dla Twojego blue&me.

Pytanie po sparowaniu z telefonem bedzie mozna rozmawiac przez glosniki w aucie ale juz puszczanie muzyki z telefonu odpada?

Z tego co mi wiadomo to tak. Tylko można rozmawiać przez telefon

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Witam, temat pewnie rozwiązany aczkolwiek podzielę się...
159 2.4 TI posiadam od miesiąca, dużo już zrobiłem ale aktualizacja b&m zajęła 2 tygodnie... 6 różnych pamięci... U mnie pomogło najpierw sformatowanie wszystkich pamięci trybem powolnym. ZA KAŻDYM razem, kiedy wyjmowałem pamieć z usb, robiłem już szybkie formatowanie a następnie wrzucałem pliki do załadowania kolejnej aktualizacji / języka. Pamięć która jako pierwsza zadziałała to No Name 8 GB.
Wgrałem aktu. 5.5 + aktu. 5.6 + j. polski. Miałem też problem z odtwarzaniem muzyki mp3 z pamięci 16Gb Kingston. Po zabiegu muzyka śmiga jak powinna bez zacinki. Auto 2009 aktualizacje 2012....chyba się doszkolili :)

Witam, jest kotoś na Śląsku co potrafi odpłatnie to ogarnąć?

Amortyzatory
Powrót