[159] Miejsce na CB Radio

89ozzy

Nowy
Auto
BMW E39 530i
Czy ktoś z Was ma CB zamontowane? Jeżeli tak to w którym miejscu? Nie mam pomysłu gdzie można je dyskretnie umieścić, tak żeby nie przeszkadzało i nie rzucało się w oczy :) z Góry dziękuję i pozdrawiam :)

Ja mam między fotelem pasażera a tunelem.
Nie wiem gdzie można w dyskretnym miejscu, widziałem kiedyś przykręcone pod kierownicą bliżej strony dzwi. Jednak dla mnie to przeszkadza tylko w wsiadaniu do auta

Ja mam SW i po prawej stronie, przy nogach pasażera jest taka siatka na gazetki itp, tam właśnie mam wciśnięte. Radyjko raczej małe gabarytowo Lafayette Atena

U mnie jest http://www.e-radia.pl/p/pl/140/cb+radio+albrecht+ae+6890+zdejmowany+panel.html - panel pod przełącznikami świateł przeciwmgielnych, radio pod fotelem kierowcy, gruszka w miejscu na kubek... Do tego Sirio Triflex i nikt nie wie, że jest CB a ja nie muszę myśleć o żadnych antenach. Realny zasięg ok. 5-7 km...
Hej
Tom a miałeś GPS u siebie? czy nie, bo ja myślałem też o triflex ale GPS jest wbudowany w oryginalną antene i dałem spokój

Z tego co pamiętam to w tej antenie jest FM, CB i GSM - głowy nie daję ale chyba tak jest... Navi fabrycznej nie mam i jeśli o to chodzi pójdę w zupełnie innym kierunku - pioneer + iphone na jego wyświetlaczu.

U mnie radyjko jest przyczepione koło panelu klimatyzacji także fotelem da się przesuwać. Znajomy pospawał mi specjalnie płaskownik który przykręciłem do szyny fotela.
09022013265.jpg09022013266.jpg09022013267.jpg09022013268.jpg

P.S. sorry za jakość zdjęć ale taki telefon :P

Amortyzatory
Powrót