[159] jaki wahacz górny

Poszło na priv

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Chyba jednak zrobię to jak najtaniej i dobrze, czyli kupię meyle :) Czy ta średnica tuleji w tej aukcji jest ta większa czy mniejsza ? Umie ktoś rozpoznać ?

Po numerach wydaje mi się ze to poliftowy czyli z cienszym sworzniem. Najlepiej napisać do sprzedawcy

Jak naprawiasz dla siebie to wkładaj oryginał. Różnica w cenie symboliczna a jakość nieporównywalna.

W pierwszej 159 poliftowej będziemy zakładać górny wahacz, oryginał po regeneracji od jasio79.
W drugiej, też poliftowej, będziemy zakładać górny wahacz Meyle (285 zł) - potrzebuję pilnie samochodu, a nie mam zapasowego wahacza, który mógłbym wsadzić na czas regeneracji u jasio79. Po włożeniu Meyle oryginał chciałbym zregenerować i mieć w zapasie.
Ciekawy jestem tego porównania. Będę dawał znać :)

Ja założyłem Meble HD i skrzypi od początku, nie byłem do końca trzeźwy ale zakładałem jak ustawa przewiduje w pozycji neutralnej dokrecalem, był oryginał mogłem dać do regeneracji.

U mnie Meyle HD górny ponad rok i jest git.

U mnie Meyle HD trzyma się już drugi rok i również jest ok.

Biorąc pod uwagę, że koledzy z forum oferują te wahacze oryginalne za niewiele większe pieniądze, to niespecjalnie warto się w te zamienniki pakować chyba

Biorąc pod uwagę, że koledzy z forum oferują te wahacze oryginalne za niewiele większe pieniądze, to niespecjalnie warto się w te zamienniki pakować chyba
Jeśli nie ma dobrej promocji to taki zamiennik wychodzi z montażem dużo taniej niż oryginał.
Jeśli ktoś nie jeździ bardzo dużo to dobry zamiennik też się spisze.

Może taka promocja. Ostatnim razem za jeden wahacz płaciłem niecałe 290 zł plus kw.

Pewnie promocja, jeszcze nie widziałem żeby ktoś Meyle podrabiał, co innego TRW

Amortyzatory
Powrót