• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] czyszczenie pasów bezpieczenstwa

Auto
Audi S8 D2.... Alfa 159 SW 1,9JTDM 16v
witam ma ktos jakis sprawdozny sposob na wyczyszczenie pasów bezpieczenstwa mam te przyjemnosc miec jasne kremowe pasy....... ( byly kremowe jak byly nowe...) czyscilem roznymi specyfikami i to co schodzi ladnie z dywanikow z pasow brudu nie rusza......

hmmm mam ten sam problem,chociaz nie sa az takie brudne ale wypadalo by wyczyscic. zlece to chyba firmie czyszczacej tapicerki w autach,maja sprzet i chemie to zalatwia sprawe:)

witam ma ktos jakis sprawdozny sposob na wyczyszczenie pasów bezpieczenstwa mam te przyjemnosc miec jasne kremowe pasy....... ( byly kremowe jak byly nowe...) czyscilem roznymi specyfikami i to co schodzi ladnie z dywanikow z pasow brudu nie rusza......
Mój znajomy odkurzaczem piorącym dojechał i odpowiednia chemią do tego

no wlasnie pytalem tez po myjniach i mowia ze z pasami jest problem bo jaksi inny materiał i ten brud cos niechce wychodzic odkurzaczem....zrobilem troche dimerem ale cos sdi eboje ze moze oslabic ten pas tak mocny preparat :)

- - - Updated - - -

podjade chyba i powiem zeby sprobowalii tym co maja bo recznie nie wychodzi prawie nic .....dziwne ze dywaniki mam tez jasne i mam taki dosc dobry preparat do jasenj tapicerki i wychodzi idealnie....

ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner nie drogi a bardzo dobry 1l koncentratu jakies 35zl rozcienczyc sobie do jakiegos psikacza wypiskac... wyszczotkowac ewentualnie powtorzyc.....a jak ktos ma odkurzacz piorący to jzu wogole bajka...

Amortyzatory
Powrót