otóź od pewnego razu gdy jade powoli i koło wpadnie w dziure to słychac takie stuk , tak jakby łącznik stabilizatora, a może guma na sprężynie? jeżeli te łączniki to jaką firme polecacie?![]()
otóź od pewnego razu gdy jade powoli i koło wpadnie w dziure to słychac takie stuk , tak jakby łącznik stabilizatora, a może guma na sprężynie? jeżeli te łączniki to jaką firme polecacie?![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
kurde no nie wiem ale coś takiego bodajze, ale tylko przy dziurach normalnie po drodze nic nie słychac...
Jest bardzo duża szansa, że to wahacz górny. Złap ten wahacz dwiema rękami za obie jego strony i ruszając nimi naprzemiennie z odpowiednia siła sprawdź czy nie ma luzów, albo czy nie stuka. Prosty sposób na sprawdzenie wahacza, bardzo często wystarczy by wyczuć że jest do wymiany. Nawet auta nie musisz podnosić.
nie musze podnosic? to jak ja reke zapcham miedzy koło a nadkole? ;P trzeba podniesc![]()
Zależy jaka ręka, u mnie dało radęna uniesionym kole może mniej stukać, u mnie tak było.
no to stuka jak ciągnę tak koło jak mówiłęś i na górnym wahaczu się rusza na sworzniu bodajże... więc do wymiany górny wahacz tak? bo z drugiej strony to samo jest...
Więc jakiej firmy polecacie? interesuje mnie najlepsza![]()
Oryginalny.