• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Zapamiętanie ręczne stacji radia - problem

• Autor wątku Autor wątku soto
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

soto

Nowy
Auto
AR 159SW SP
Witam. Jestem świeżym posiadaczem 159:)
Mam problem - nie potrafię zapamiętać ręcznie stacji radiowych

RN 159.jpg
U mnie po wciśnięciu przycisku MEM pojawia się2013-07-05 14.24.45.jpg i nie mam opcji Select i Store.
Co robić?

pzdr

Hmm dziwna sprawa. Próbowałeś wcisnąć wtedy jeszcze raz MEM albo inne przyciski?
Swoją drogą to beznadziejnie w porównaniu do "starego" wygląda ten poliftowy odtwarzacz :P

Tak wciskałem już wszystko i nic.
Przedliftowy to ten z dziesiątkami przycisków? :)

Tak :) Na początku może trudno się połapać, ale zdecydowanie bardziej intuicyjny.
Jeszcze jedna rzecz przychodzi mi do głowy - może różnica tkwi i wersji oprogramowania? (Np. masz starszą/nowszą niż instrukcja). Ale to niech się wypowiedzą posiadacze takiego modelu.

Amortyzatory
Powrót