Łańcuszek pompy oleju 2.4 JTD

dragon855

Nowy
Auto
alfa romeo 166 2.4 JTD 136KM
Witam koledzy gdzie mozna kupic łańcuszek pompy oleju w Polsce bo można wymienić tylko trzeba znaleść. Kupiłem pompe od kolesia przed wysyłką zadzwoniłem pytałem sie czy ok I mowil ze łańcuszek napiety a lata jak żyd po pustym sklepie, inny na forum chce za patent (podpowiedz jak zrobić 150zł) a myslałem ze forum służy aby nieodpłatnie sobie podpowiadać. :/

Popytaj w autosklep24.pl
Powinni mieć coś takiego.
Jednak ja bym spróbował znaleźć dobrą używkę. Cena za nowy sam łańcuszek ~550-600 zł.
Popytaj forumowych "sprzedawczyków", myślę że nie wsadzą Cię na minę.

Dragon855, lepiej moim zdaniem kupic całą nową pompe oleju i mieć spokój, pompy sprzedawane z aso są już poprawione.
Chyba że chcesz sprzedać auto, a nie chcesz robić komuś prezentu.

Właśnie szykuje na sprzedaż ale należe do takich ludzi że wole oddać w dobrym stanie niech pochwali ale na maxa nie wydawać temu łańcuszka szukam bo juz 2 pompy mam ze złymi łańcuchami. A juz nie mogę się doczekać 159 :)

3 tygodnie temu klient oddał na złom 156 2.4 w której w tamtym roku wymieniałem pompe oleju na nową :/

inny na forum chce za patent (podpowiedz jak zrobić 150zł)
Napisz nick tej mendy :) to przeciez nie tajemnica. Będziemy wiedziec na przyszłość kto ma patent na łańcuszek i jest cwany:lol:.

Skoro łąńcuszek kosztuje 600 zeta to ja bym wolal sama pompe wymienić. Zreszta sam to robiłem i za pompe 3 lata temu dałem w aso ok 850 zeta. No ale ja robiłem auto pod siebie.
:sarcastic: PRzynajmniej jestes szczery i piszesz, że szykujesz fure na handel a to sie ceni. I 159 przy 166 przed lift sie niestety chowa w krzakach.

Ładne to to może i jest ale jakieś takie... hmmm oplowate. nawalone na każdej drodze tego jak golfów 3:vroam:.

Ostatnia edycja:
ta pompe to jedynie nowa mozna kupic bo uzywka i tak bedzie padnieta... moja tez trzepie az milo ale jezdze juz tak 150tys :)

Witam ty się lepiej zastanów nad tą 159. bo tak jak opisuje to Masa625 ta Alfie nigdy nie dorówna 166.I będziesz potem załował.
Pozdrawiam.

Nie nie bede taki I nie podam nicka ale sa tacy pazerni na pieniadza za niby wiedze- ale jak my cos napiszemy I przeczyta za free jak to zrobic to dobrze :)

Pytanie kupiłem używkę- pompę paliwa i jedna ze stron łańcuszka na którym się kręci lata czy to normalne- bo tą cześć się wkłada w coś i się zastanawiam czy się wtedy nie zablokuje i będzie napięte

Amortyzatory
Powrót