Sportowa kierownica do 166

• Autor wątku Autor wątku jcvd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
166

Coś w tym jest, już zaczyna się od 156.
Witam,moze i jestem domoroslym mechanikiem ale skrzynie automatyczna sam rozebralem i poskladalem,działa.powiem wiecej każdy z was zna napewno przypadłość skrzyn automatycznych w Alfie 166 4hp20.tzn luz na prawym kielichu.prawa strona to znaczy ta od kierowcy.nie chodzi o luz na przegubach lecz o luz na kielich wychodzących ze skrzyni.powiem tak wiem jak skasować luz bez rozbierania tej skrzyni.i tyle.ps prędzej czy pózniej luz w tego typu skrzyni dotknie każdego posiadacza 4hp20,luzu tego typu nie da sie skasować podkladkami od lewej strony skrzyni.

No i super. To podziel się swoją wiedzą - po to właśnie jest to forum. A najlepiej zrób tutorial.

Witam,moze i jestem domoroslym mechanikiem ale skrzynie automatyczna sam rozebralem i poskladalem,działa.powiem wiecej każdy z was zna napewno przypadłość skrzyn automatycznych w Alfie 166 4hp20.tzn luz na prawym kielichu.prawa strona to znaczy ta od kierowcy.nie chodzi o luz na przegubach lecz o luz na kielich wychodzących ze skrzyni.powiem tak wiem jak skasować luz bez rozbierania tej skrzyni.i tyle.ps prędzej czy pózniej luz w tego typu skrzyni dotknie każdego posiadacza 4hp20,luzu tego typu nie da sie skasować podkladkami od lewej strony skrzyni.

Zareklamowałeś się kolego bardzo ładnie, ale jak powiedział tomaz, czekamy na tutorial :)

Tylko w tym temacie nie o to tu chodziło. Nie bardzo wiem co ma mnogość Alfy 156 do skrzyni automatycznej?

Bo pierwsza koronna zasada na naszym forum to czytać ze zrozumieniem. Jcvd chyba jako początkujący posty chciał dobić. Tak miewam.

Odkopię trochę temat, czy ktoś wie w których autach wieloklin jest taki sam jak w przedlifcie? Ori naba momo trochę kosztuje a używek nie ma...

Amortyzatory
Powrót