dareme89
Nowy
Hej, przegladajac oferty 166fl na alle zauwazylem ze czesc Alf ma trzeci pas na tylnej kanapie wysuwany z polki tylnej, a czesc normalnie z laczenia oparcia i siedziska, wiecie czemu byly takie i takie produkowane?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
.... a ciekawe czy to miejsce jest przed liftem.... bo sam otwór w półce to już pryszcz.
jest na pewno bo jak robiłem wiązkę do haka to były, tylko nie wiem czy prawy czy lewy pas będzie pasował ( są montowane pod kątem)
w collezione 2007 właśnie mam 3 pasy bezwładnościowe
- - - Updated - - -
w innych poliftach jest zwykły pas biodrowy
Tak jak Darek napisał. Ja i parę osób ma tak zamontowany.Przepraszam za odgrzewanie starocia, ale czy może udało Ci się zamontować pełny pas bezwładnościowy na środku ?
Ok. Ale lewy czy prawy?Tak jak Darek napisał. Ja i parę osób ma tak zamontowany.