Tuning (ulep) 166

foto lakiernika który idelnia połączył dwa czarne zderzaki motywem na boku nadwozia.

Ostatnia edycja:
Niektórzy to mają porządnie napieprzone we łbie żeby tak malować. Masakra jakaś.

Zawsze powtarzam ze o gustach sie nie dyskutuje i nie moze kazdemu podobac sie to samo...bo wszyscy bysmy jezdzili matizami :) jestem bardzo wyrozumialy i tolerancyjnym czlowiekiem...jak to mowi moja Ania mam 11pkt w tescie wyjebania, gdzie 1=wyjebane, 100=przejmuje sie wszystkim :) ale niektore projekty domorpslych tunerow i stylistow przekraczaja nawet moja wyobraznie :)

Ciężko sobie wytłumaczyć kogoś decyzję o takim malowaniu :rolleyes:

Chyba taka chemia
attachment.php

Załączniki

• mephedrone.jpg
    mephedrone.jpg
    18.7 KB · Wyświetleń: 337
a cóż to za trucizna?
krótki cytat z internetu:

Mefedron

AFP
Miał ochotę na intensywny "trip", więc postanowił "przyćpać". Gdy do pokoju 19-latka weszła zaniepokojona zachowaniem syna matka, rzucił się na nią z nożem. Policja podejrzewa, że chłopak był pod wpływem mefedronu.

:sarcastic: Gdybys zamiast noża dał chłopakowi pistolet lakierniczy, kompresor i czarną farbe stworzył by taka alfe jak wstawiłem:sarcastic:

Ostatnia edycja:
już czaję, myślałem że to tlenek ceru do polerowania szyb;D:D

błuuuuaahahahahahah :lol:

Ta o któej piszecie nie jest zła. Wiadomo , że to radio to kontrowersyjny pomysł m ale jak ktos chce miec coś konkretnego w 166 to musi rzeźbić. Pod ttym wzgledem 166 to neiwdzieczne auto, nie ma jak upchać tam cos lepszego a to radyjko wyglada o neibo lepiej niż...

attachment.php

Ostatnia edycja:
Pięknie wpasowane

Koleś niepotrzebnie zostawił srebrny kokpit zamiast dac go na czarny mat tak jak ma marek230482 i by sie to jakoś zlało bardziej i wyglądało by to lepiej wg mnie.

Na alfaclubie ostatnio trafił się jeden co chce do 156 przełożyć deskę ze 166. To by musiał być hit:)

Amortyzatory
Powrót