Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
U mnie się ostał jedynie lewarek ale bez korbki, saszetka i ucho do holowania. Co gorsze felga jest tak skorodowana jakby przeleżała od II wojny światowej w jakimś stawie a opona jest dziurawa, narazie wywaliłem ten zbędny balast z bagażnika.
A dlaczego miało by nie wchodzić, przecież koła muszą mieć prawie identyczną (różnica 2,4mm) średnicę. Nieważne czy to 16, 17 czy 18 cali felga.
A no to nieładnie zrobiłeś (teraz zauważyłem że dałeś 50 zamiast 45)bo to 2,5 cm różnicy w średnicy (prawie 4%).
Druga saszetka to pokrowiec na lewarek.Faktycznie wchodząc głębiej w eper jest to ładnie rozrysowane i wygląda że powinny być 2 saszetki (4 i 10):
![]()
A nie ma ktoś przypadkiem na zbyciu pozycji numer 12 ze schhematu? Mam prawie komplet ale brakuje mi tej śruby.